ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/16

Ο Δήμαρχος «άρπαξε» το κλειδί ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για να μην φύγει από την Πάρο


Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μένουν τελικά και τα  δύο ασθενοφόρα (VW εφοπλιστών και MERCEDES πρόσφατου διαγωνισμού ) στον Τομέα ΕΚΑΒ Πάρου ….. μέχρι να αποφασιστεί τελικά ποιό από τα δύο θα φύγει… αν τελικά φύγει κάποιο…..

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΕΚΑΒ (Παραλαβή 8 νέων ασθενοφόρων για την κάλυψη των αναγκών των Τοµέων του ΕΚΑΒ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου 7/6/2016) η προµήθεια οκτώ (8) ασθενοφόρων οχηµάτων για την κάλυψη των αναγκών παροχής επείγουσας προνοσοκοµειακής φροντίδας Τοµέων του ΕΚΑΒ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφού ήδη παραδόθηκαν προς επιχειρησιακή χρήση:
- τέσσερα (4) ασθενοφόρα οχήµατα στον Τοµέα ΕΚΑΒ Ρόδου,
- ένα (1) ασθενοφόρο όχηµα στον Τοµέα ΕΚΑΒ Κω,
- ένα (1) ασθενοφόρο όχηµα στον Τοµέα ΕΚΑΒ Πάρου,
- ένα (1) ασθενοφόρο όχηµα στον Τοµέα ΕΚΑΒ Σύρου και
- ένα (1) ασθενοφόρο όχηµα στον Τοµέα ΕΚΑΒ Νάξου.

Δείτε τις εξελίξεις για το θέμα που προέκυψε στην Πάρο μέσα από το parianosdromos.blogspot.gr
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ / Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ''ΑΡΠΑΞΕ'' ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ / ΦΩΤΟ

Πλήρη Επιβεβαίωση μας (σε προηγούμενο ρεπορτάζ) με την απόφαση του ΕΚΑΒ, για την μεταφορά του νέου ασθενοφόρου στην Μύκονο..

Ο Δήμαρχος Πάρου, μετά από συνεχείς προσπάθειες, με τους Βουλευτές Κυκλάδων, όσο και την Περιφέρεια αλλά και προσπάθεια να μιλήσει με τον Διοικητή του ΕΚΑΒ, ''έπαιξε'' το τελευταίο του ''χαρτί'' στην προβλήτα του Λιμανιού της Παροικιας, ''Άρπαξε'' το κλειδί του ασθενοφόρου με συνέπεια την ακινητοποίηση αυτού...

Στελέχη του ΕΚΑΒ Πάρου ενημέρωσαν την διοίκηση για την εξέλιξη αυτή, και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ματαιώθηκε προσωρινά; η  μεταφορά του ασθενοφόρου...

Το Παλιό Ασθενοφόρο ήταν δωρεά συγκεκριμένα για τη Πάρο οπότε δεν μπορεί να φύγει, Και το νέο ήρθε μετά από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για συγκεκριμένο νησί με τεχνικό δελτίο.

Άρα δεν μπορεί να μετακινηθεί από το νησί μας..!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ / ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ.!

Σε αναβρασμό είναι από το πρωί όλοι η παριανή κοινωνία όταν με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος Πάρου  κάνει επαφές από το πρωί αφού έλαβε εντολή ότι σήμερα πρέπει να μπει το νέο ασθενοφόρο στο καράβι για Μύκονο, με απόφαση του προέδρου του ΕΚΑΒ...Τώρα περιμένουμε πόσο ''σκληρά καρύδια'' έχουμε σαν δημοτική αρχή;
Το παλιό ασθενοφόρο ήταν δωρεά συγκεκριμένα για τη Πάρο οπότε δεν μπορεί να φύγει και το νέο ήρθε μετά από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για συγκεκριμένο νησί με τεχνικό δελτίο. Δεν μπορεί να μετακινηθεί από το νησί μας..!!ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ !

Αξιότιμοι Κύριοι,
Στις 13.06.2016 με το α.π. 2774 έγγραφο της Π.Ε.ΠΑΡΟΥ σας ζητήσαμε να μην μετακινηθεί το νέο ασθενοφόρο της Πάρου .
Το νέο ασθενοφόρο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΕΣΠΑ 2014-2020, με βάση την τεχνική έκθεση που υπέβαλε στην Περιφέρεια το Υπουργείο Υγείας.
Η κατανομή των 8 ασθενοφόρων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου έγινε με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας.
Τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα έχουν χρηματοδοτηθεί με Ευρωπαϊκούς πόρους και δεν επιτρέπεται να φύγουν από τα νησιά που εστάλησαν χωρίς τροποποίηση της απόφασης ένταξης στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.
Δηλαδή δεν μπορούν να μετακινηθούν χωρίς την νόμιμη διαδικασία.
Εντολές προφορικές δεν νομιμοποιούν την μετακίνηση τους, οπότε η όποια μετακίνηση του ασθενοφόρου από την Πάρο χωρίς τις νόμιμες πράξεις θεωρείται παράνομη.

Με εκτίμηση,
ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΖΑΣ

Δημοσιεύτηκε 15/6/2016Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews