ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/16

Δηλώσεις του Παν. Λαφαζάνη κατά την περιοδεία του στο ΕΚΑΒ, Βίντεο

Από αριστερά: Ο Γραμματέας της ΛΑΕ Βασίλης Πριμηκήρης, ο Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Μπαρκονίκος, ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, μετά από την πρόσκληση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ (Αθηνών)» προς τους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων, κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη επισκέφθηκε την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση στο γραφείο του Σωματείου με το Δ.Σ  για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ.


Το κλιμάκιο αποτελούσαν: ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας Βασίλης Πριμηκήρης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Θεόδωρος Μόσχοβος και το μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ Ανδρέας Μακρής.


Σε τραγική κατάσταση το ΕΚΑΒ με επιπτώσεις σε όλη την κοινωνία.

Περιορισμένος και γερασμένος ο στόλος των ασθενοφόρων.

Η υποχρηματοδότηση είναι το βασικό πρόβλημα του ΕΚΑΒ.

Τεράστιες οι ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους-δίπλα στο ΕΚΑΒ.

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουν 2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική ΟμάδαAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews