ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/16

Άλματα χρειάζονται ... όχι βήματα


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Πληροφορήθηκα ότι, κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Αθήνας, αποτελούμενο από υπαλλήλους του Συντονιστικού, της πληροφορικής και γιατρό, επισκέφθηκε το Παράρτημα Θεσ/νίκης, για να ενημερωθεί για την λειτουργία, του εκεί Συντονιστικού και να εξετάσει την δυνατότητα μεταφοράς τεχνογνωσίας στην Αθήνα. Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να αναφέρω πως, αν ακούσει κανένας ξένος ότι η περιφέρεια μεταφέρει τεχνογνωσία στο Κέντρο, θα μας πετάξει γιαούρτια. Που να ξέρει ο δόλιος, ότι μοναδικός ρόλος της Αθήνας είναι, να κρατάει τα κλειδιά της πόρτας εισόδου στο Δημόσιο και να κάνει τον τροχονόμο στις μεταθέσεις.

Κλείνω την παρένθεση, για να εκφράσω την χαρά μου για την πρωτοβουλία και να δώσω συγχαρητήρια, σ' αυτούς που κάνουν αυτήν την προσπάθεια. Είναι ένα βήμα προόδου και στην Αθήνα θα είναι τεράστια η διαφορά, αν συγκρίνουμε τα μεγέθη.

Πριν 13 χρόνια, στα πλαίσια ενός συνεδρίου στο Εδιμβούργο, επισκέφθηκα το εκεί Συντονιστικό των ασθενοφόρων. Το ίδιο είχα κάνει, στα πλαίσια μιας εκπαίδευσης στην Αμερική. Αν το ΕΚΑΒ μπορούσε να ενσωματώσει τεχνογνωσία των δυτικών, της περασμένης δεκαετίας, θα πήγαινε 50 χρόνια μπροστά. Η γνώμη μου είναι ότι αυτό πρέπει να γίνει. Το ίδιο κλιμάκιο (ή άλλο αντίστοιχο) να πάει στην Βρετανία. Είναι μεγάλο το κόστος; Να κόψουμε το λαιμό μας να τα βρούμε. Η Διοίκηση να τους πληρώσει τα αεροπορικά έξοδα πρώτη θέση και διαμονή σε σουίτα μία βδομάδα. Και να τους πηγαινοφέρνει με λιμουζίνα. Σε μία βδομάδα λειτουργίας ενός σύγχρονου Συντονιστικού, θα έχουμε εξοικονομήσει τα διπλάσια.

Όταν είσαι Αφρική στον προνοσοκομειακό χώρο δεν μπορείς να κάνεις βήματα. Χρειάζονται άλματα!

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 2/6/2016, 12:27 μ.μ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. δυστυχώς εκεί που το κατάντησαν το εκαβ οι πολιτικές του λοβερδου, του άδωνη κ του βορίδη, θέλει άλματα!! το κακό είναι ότι χωρίς λεφτά δεν κάνεις άλματα αλλά βήματα μόνο. αν θες να μάθεις τι κάνανε όταν υπήρχαν λεφτά κάνε μια βόλτα από τις αποθήκες να δεις άχρηστες αγορές στο οτιδήποτε που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν.γιατί τα αγόραζαν άραγε? κάνε μια βόλτα στην πληροφορική να δεις τι θα σου πουν οι συνάδελφοι για την μέχρι τώρα πορεία του εκαβ σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες!!! αυτοί που όμως κάνουν έστω κ ένα βήμα τώρα, γίνονται στόχοι όσων τόσα χρόνια το βούλωναν....λάσπη κ μπαρούφες από παντού, μεγαλοστομίες κ ψευδοαγωνιστηκότητα με σκοπό την παραπλάνηση, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος τους, που δεν είναι άλλος από το να ξαναπάρει την πίτα η διαπλοκή κ να τους ρίχνει τα συνήθη ξεροκόμματα. τότε πάλι θα το βουλώσουν κ όλα θα είναι καλά καμωμένα!!! κατάντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews