ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/16

Χωρίς γιατρό και ασθενοφόρο η βόρειος Χίος


Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με τον Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, του Υπουργείου Υγείας Νίκο Παπαευσταθίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υγειονομικών δομών και φορέων της Χίου.

Ο Δήμαρχος τόνισε τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βόρεια Χίος, εξαιτίας της ελλιπούς κάλυψης με γιατρούς και τις σοβαρές δυσλειτουργίες που σημειώνονται με τα ασθενοφόρα.

Ο Μανώλης Βουρνούς ενημέρωσε τον Διοικητή για τις ενέργειες που έχει κάνει, ώστε να μπορούν εθελοντές να οδηγούν τα ασθενοφόρα που ανήκουν στον Δήμο, πρόταση η οποία διαβιβάστηκε και στην ΚΕΔΕ, ανάμεσα στις προτάσεις του Δήμου Χίου και αφορούν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των Δήμων.

Τέλος, τονίστηκε από τον Δήμαρχο η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου της Χίου, το οποίο, ειδικά, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αυξημένες ανάγκες.

Δημοσιεύτηκε 5/6/2016

Πηγή: newsta.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews