ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/16

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στο ΕΚΑΒ-Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία από το Σωματείο Εργαζομένων


Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Λέμε ΟΧΙ Στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και του ΕΚΑΒ

Στάση εργασίας από τις 11 μέχρι τις 3μ.μ. και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το Υπουργείο Υγείας από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ. Ακολούθησε πορεία στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να γίνει συνάντηση με τον κο Κατρούγκαλο ο οποίος δεν δέχθηκε την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ.


Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετείχε με δικό του μπλόκ διεκδικώντας χρηματοδότηση, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ασθενοφόρα οχήματα, απόσυρση του αντιασφαλιστικού νόμου, ένταξη στα ΒΑΕ και ανάκτηση μνημονιακών απωλειών».
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Υπουργείο Υγείας όπου με μουσική, χορό και στολές φυλακισμένων διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις το χώρο της Υγείας.


Από αύριο (30/6) ξεκινούν κινητοποιήσεις, αποχή από δευτερογενείς μεταφορές (εξιτήρια-επανεξετάσεις),  τα πρωτοβάθμια σωματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ (ΠΟΠ ΕΚΑΒ)
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews