ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/16

Ευχαριστήριο προς ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας και Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Όλο αυτό το διάστημα των 20 τελευταίων ημερών που η οικογένεια μας έδωσε τον άνισο αγώνα της υγείας της πολύ αγαπημένης μας μητέρας, υπήρξαν άνθρωποι και φορείς που ξεπερνώντας εαυτό στάθηκαν δίπλα μας και συνέβαλαν στο ανθρώπινος δυνατόν. 

Τελικά παρά τις προσπάθειες διαφορετικά σχεδίασε ο μεγαλοδύναμος Θεός και πήρε κοντά του το προσφιλές μας πρόσωπο. Εντούτοις για όλους εκείνους που κάθε μέρα δίνουν τον καλό αγώνα προς το συνάνθρωπο έχουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η Οικογένεια της εκλιπούσας Μαυρίδου Δέσποινας ευχαριστεί:

1. τους διασώστες του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά γιατί πάντα ξεπερνούν εαυτό, ανθρώπινες δυνάμεις και ωράρια εργασίας,

2. τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καθώς και τους αντίστοιχους συναδέλφους τους των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για την συμβολής τους..

Κωνσταντίνος Μαυρίδης
Δήμητρα Μαυρίδου

Πηγή: eordaia.org

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews