ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/16

Στην Λάρισα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός - Υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΘεσσαλίαςΣάββατο, 4 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ασθενοφόρα και προσωπικό ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ


Το «Κουτλιμπάνειο» Γενικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε εχθές το πρωί, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λάρισα. 


Ύστερα από τη σύσκεψη που είχε με τον  διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου και τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο υπουργός Υγείας πήρε μέρος σε ανοιχτή συζήτηση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.


Συνθήματα από τις καθαρίστριες στο Γ.Ν.Λ.

Στον περίβολο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας συγκεντρώθηκαν οι καθαρίστριες κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού τον οποίο και υποδέχτηκαν με συνθήματα...

Για ακόμη μία φορά ζήτησαν να φύγουν οι ιδιωτικές εταιρίες από την καθαριότητα των νοσοκομείων, ενώ επανέλαβαν το αίτημα για μόνιμη εργασία.Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας, επισκέφθηκε  το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με το νέο διοικητή του Νοσοκομείου, Π. Νάνο  και τον  περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κων/νο Αγοραστό. 
Ακολούθως, συναντήθηκε στο αμφιθέατρο με το προσωπικό του νοσοκομείου, μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με  τους συλλόγους των εργαζομένων, εκπροσώπους  ιατρικών και φαρμακευτικών συλλόγων της Θεσσαλίας, γιατρούς ΠΕΔΥ και Κέντρων Υγείας της ευρύτερης περιοχής, εκπροσώπους σωματείων του ΕΚΑΒ κ.α. 
Στη συζήτηση συμμετείχαν, επίσης, βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Ασθενοφόρα και προσωπικό ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Νέα ασθενοφόρα και προσωπικό ζήτησαν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό. Το σχετικό υπόμνημα παρέδωσε στον υπουργό ο πρόεδρος κ. Γούλας, λίγο πριν την έναρξη της ευρείας σύσκεψης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Το υπόμνημα περιλαμβάνει τα εξής αιτήματα:

1) Προμήθεια (Νέος διαγωνισμός) αγοράς νέων ασθενοφόρων.

2) Προσλήψεις Προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

3) Αύξηση του ετήσιου ορίου των εκτός έδρας (φύλλα πορείας) 120 κατ’ έτος.

4) Καταβολή δεδουλευμένων (Εξαιρέσιμα και Εκτός Έδρας αμοιβές).

5) Δημιουργία νέων τομέων (Κ.Υ Φαρσάλων, Κ.Υ. Αγιάς, Κ.Υ. Τυρνάβου, Κ.Υ Γόννων, Κ.Υ. Παλαμά και Κ.Υ. Μουζακίου) και επάνδρωση των ήδη υπαρχόντων.

6) Αποκατάσταση αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

7) Επίλυση του προβλήματος μεταφοράς των προσφύγων(Από τα Τ.Ε.Π. τον Νοσοκομείων προς τα κέντρα φιλοξενίας)

8) Ένταξη της Ειδικότητας Διασωστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

9) Κανονισμός μεταθέσεων.

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews