ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/16

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου για τη βράβευση δωρητών απινιδωτών στην πόλη των Ιωαννίνων


Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου για τη βράβευση δωρητών απινιδωτών στην πόλη
anex.gr

Η γιατρός του ΕΚΑΒ κυρία Μποντίνη  εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τους εκπαιδευμένους εθελοντές που συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ.

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 15/06 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Du Lac, εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, για την βράβευση επιχειρήσεων και προσώπων που δώρισαν στην πόλη απινιδωτές και εθελοντών.

Είκοσι επτά επιχειρήσεις βραβευτήκαν για την πρόσφορα τους .Επίσης βραβεύτηκε o εθελοντής Γιώργος Μακρής που έσωσε δύο συμπολίτες μας που είχαν υποστεί ηλεκτροπληξία εφαρμόζοντας την μέθοδο ΚΑΡΠΑ    και πλέον είναι καλά στην υγεία τους, η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επαγόντων Περιστατικών  στα Ιωάννινα που έχει το βάρος της εκπαίδευσης των εθελοντών για να μάθουν την  χρήση των απινιδωτών και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός περιφερειακό τμήμα Ηπείρου.

Τα βραβεία παρέδωσαν οι κ.κ. Οδυσσέας Πότσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, Αλέξανδρος Λάμπρου, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/ Τμήμα Ηπείρου, ο ιδρυτής του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων Παναγιώτης Μπέγκας και ο πρώην πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων  Δημήτριος Σουρέλης.

Ανοίγοντας την τελετή, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων Ευάγγελος αναφέρθηκε στην  δυναμική της προσφοράς που προέρχεται από την εφαρμογή της κοινωνικής  εταιρικής ευθύνης. Θύμισε ότι ο Ροταριανός όμιλος τοποθέτησε τον πρώτο απινιδώση στην πόλη και πλέον μπορούμε να απορυθμίσουμε περισσότερους από σαράντα και 3000χιλ πιστοποιημένους εθελοντές που μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν και έτσι σιγά –σιγά θωρακίζεται η πόλη στο ζήτημα της ΚΑΡΠΑ.

Ο κ. Αθανασίου παρουσίασε την προσφορά του Ομίλου στην τοπική κοινωνία  επισήμανε, τις ανθρωπιστικές δράσεις του Διεθνούς Ρόταρυ, με αιχμή τον αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας και κάλεσε τους  εθελοντές και τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν την πρόσφορα προς την πόλη.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της περιφέρειας προς τους δωρητές τόνισε τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης χρήσης ενός απινιδωτή, ώστε να εξασφαλίζεται ο χρήστη από κάθε ευθύνη και επεσήμανε ότι οι δωρεές επεκτείνονται και στα άλλα διαμερίσματα της περιφέρειας. «Οι προσπάθειες της περιφέρειας δεν θα σταματήσουν μέχρι να καλυφθεί η πόλη με απινιδωτές σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ».

Ο γιατρός εντατικολόγος κ. Κιτσάκος ως εκπρόσωπος της ΕΕΔΕΠ μίλησε για τη σημασία των δύο πρώτων λεπτών σε μια καρδιακή ανακοπή και το πόσο σημαντικό είναι να εκπαιδευτούν  όσο γίνεται περισσότεροι και να προσφέρουν βοήθεια στο συνάνθρωπο.

Η γιατρός του ΕΚΑΒ κυρία Μποντίνη  εξέφρασε τις ευχαριστίες προς του εκπαιδευμένους εθελοντές που συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των επιχειρήσεων  και η δεξίωση προς τιμή των δωρητών

Οι βραβευμένες επιχειρήσεις που παρέστησαν ήταν:

1. AUTOTEST  IKTEO
2. EUROBANK
3. FGAS .EU – Κώστας Φαρμάκης
4. HOTEL Du Lac
5. TSAGOIL
6. VODAFONE
7. Αρλέτος ΑΤΕΕ
8. Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων
9. Αυγοπαραγωγική Ιωανννίνων
10. Δ.Δούμα Υιοί Ο.Ε.
11. Εγνατία ΟΔΟΣ ΑΕ
12. ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
13. Ευρωπαϊκή Πίστη
14. Ζήσης Sport Α.Ε.
15. Θεόδωρος & Παύλος Βαντόλας
16. Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε.
17. ΚΙΓΚΟΡΙ ΒΑΘΥΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
18. ΕΨΕΠ
19. Νιτσιάκος Θ. ΑΒΕΕ
20. Ντασταμάνης
21. ΠΕΔ
22.  ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΙΝΩΝ
23. Ραδιοταξί Ιωαννίνων
24. Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Ιωαννίνων
25. Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου
26. Φάρμα Νάκης ΑΕ
27. Επιμελητήριο Ιωαννίνων
28. ΤΕΡΝΑ ΑΕ

Πηγή: anex.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews