ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/6/16

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση-Καταγγελία από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ (Αθήνας)


Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ                                     
Αθήνα 29/6/2016
Αρ. πρωτ. 591

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚΑΒ καθώς και τους εργαζόμενους που μας στήριξαν απέναντι στις πρωτοφανείς επιθέσεις που δέχεται από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων, με σκοπό να περιορίσει την δράση του Σωματείου που προσπαθεί να αναδείξει τα προβλήματα του Οργανισμού.

Επίσης καταγγέλλουμε την δίωξη κατά του υπευθύνου του τομέα Τρικάλων και Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Θεσσαλίας γιατί συνυπέγραψε επιστολή συμπαράστασης προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών και δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις να πάρει πίσω  την υπογραφή του.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους και ενάντια σε κάθε προσπάθεια της Διοίκησης να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους. Επειδή ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ βλέπουμε να διώκονται εκπρόσωποι εργαζομένων, θα θέλαμε να τους «συγχαρούμε» για αυτά τα κατορθώματα και να καλέσουμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε εγρήγορση γιατί αυτοί είναι ο επόμενος στόχος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος ΧρήστοςΔείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews