ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/6/16

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: Η κατανομή προσωπικού στο ΕΚΑΒ γίνεται με βάση μόνο τις ανάγκες τις κοινωνίας


Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ τόσο σε προσωπικό όσο και σε οχήματα αναφέρθηκε μιλώντας στο Κόκκινο και στην Τζούλυ Τσίγκα ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Κώστας Καρακατσιανόπουλος.

Όπως είπε, από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως σήμερα προσλήφθηκαν 100 εργαζόμενοι, ως μόνιμο προσωπικό, για πρώτη φορά μετά το 2010 που είχαν παγώσει οι προσλήψεις, ενώ προγραμματίζονται άλλες 100 προσλήψεις. Ταυτόχρονα, ενώ από το 2007 καρκινοβατούσε ο διαγωνισμός για την προμήθεια ασθενοφόρων, φέτος έγινε δυνατή η προμήθεια 90 οχημάτων και έπεται η προμήθεια άλλων 96.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα μεταθέσεων προσωπικού, ο Κ. Καρακατσιανόπουλος τόνισε ότι για πρώτη φορά η όλη διαδικασία γίνεται ανοιχτά, ωστόσο, σημείωσε, ότι συναντά τις αντιδράσεις της «εσωτερικής γραφειοκρατίας», κάνοντας λόγο για μεγαλοσυνδικαλιστές οι οποίοι αρνούνται να εργαστούν ακόμα και τις ελάχιστες ημέρες που προβλέπεται ενώ δεν χάνουν ημερομίσθια από τις ημέρες της απεργίας.

Στην εκπομπή παρενέβη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθήνας Γιώργος Μαθιόπουλος, καταγγέλοντας ρουσφετολογικές μεταθέσεις. Απαντώντας, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά επιχειρείται να γίνουν οι μεταθέσεις με απόλυτη διαφάνεια και με βάση τις ανάγκες τις κοινωνίας.

Ακούστε: εδώΠηγή: stokokkino.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. Η ιερή αγελάδα και Πρόεδρος του Σωματείου, καταγγέλλει ρουσφετολογικές μεταθέσεις και μετατάξεις!!!
  Παιδιά προσοχή μην πέσουν τα κτίρια του ΕΚΑΒ!!!
  Καταγγέλλει όμως ότι τον συμφέρει!!!
  Του θυμίζω λοιπόν το Δ.Σ. που έγινε Μεγάλη Πέμπτη και έκανε 16 δικούς του ανθρώπους από πληρώματα σε διοικητικούς, όπου μέσα σε αυτούς και η σύζυγός του, αφήνοντας έξω από την διαδικασία μεγάλο αριθμό αιτήσεων που αναγκάστηκαν μέχρι και σήμερα να τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν!!!
  Τότε η ιερή αγελάδα δεν έκανε ούτε απεργίες, ούτε στάσεις, ούτε καταγγελίες, ούτε καταλήψεις σε διοικητικά και υπηρεσιακά συμβούλια!!!
  Για τις αξιοκρατικές μεταθέσεις που έγιναν όσο ήταν μέλος της διοίκησης καλύτερα μην μιλήσω!!!
  Άλλωστε όλοι γνωρίζουν την μεθοδολογία του!!!
  Για τις αξιοκρατικές μετατάξεις σε άλλους οργανισμούς και υπουργεία που έκανε, όλοι τους έχουμε δει σε εκλογές σωματείου, που έρχονται να τον στηρίξουν, να σκάνε με κουστουμιές και να αναρωτιόμαστε που είναι όλοι αυτοί τόσα χρόνια!!!
  Πραγματικά δεν του ταιριάζει ο τίτλος ιερή αγελάδα!!!
  Του αξίζει μόνο ο τίτλος του ΒΟΥΔΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας βαρέθηκα όλους κομματοσκυλα. Είμαι όμηρος σε νησί 12 χρόνια τώρα. Χωρίς ούτε μια μέρα αποσπαση ή μετακίνηση. Σωστός υπάλληλος προς την υπηρεσία χωρίς ούτε μια υπεύθυνη δήλωση ή αναρρωτικη. Το εκαβ για το ευχαριστώ δεν μαφηνει να πάω επιτέλους στον τόπο συμφερόντων μου διότι δεν επαρκεί το προσωπικό στο νησί και είναι προβληματική περιοχή. Εύχομαι όλοι εσείς οι βολεμενοι ελληναράδες στα air condition και στα γραφεία σας να το βρείτε από τον Θεό. Θα γυρίσει ο τροχός και θα την βρείτε από αλλού. Ειλικρινά και με μεγάλη αγανάκτηση εύχομαι να νιωσετε έστω και λίγο πως είναι να πληρώνεις τρελα ενοίκια σε περίοδο κρίσης ενώ έχεις σπίτι δικό σου και το κόστος ζωής στο νησί να είναι 30-40% πανω. Να μην μπορείς να επιβιώσεις και να σκορπαει η οικογένειά σου. Να κάνεις να δεις το παιδί σου ένα και μήνα. Αντε βολεμενοι που δεν αφήνετε με τίποτα τις καρέκλες. Ντροπή σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews