ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/16

Συμπληρώθηκε η Απόφαση Συγκρότησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ορίστηκαν τα αναπληρωματικά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ τα οποία είναι από άλλες, εκτός ΕΚΑΒ, δημόσιες υπηρεσίες!!

Συμπληρώθηκε η  Απόφαση Συγκρότησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), ως προς τα αναπληρωματικά μέλη (υπάλληλοι από άλλη δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, δηλαδή εκτός ΕΚΑΒ !!), όπως ορίζει πρόσφατος νόμος (Ν. 4389 Άρθρο 171), με συνέπεια η σύνθεση του εν λόγω συμβουλίου να διαμορφώνεται ως κάτωθι:

1. ΒΙΒΛΑΚΗΣ ΝΟΚΟΛΑΟΣ, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊστάμενος Δ/νσης Οργάνωσης και Συντονισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ, με αναπληρωτή του τον ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, που υπηρετεί στο Γ.Ν. Αθηνών «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ».

2. ΚΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υπάλληλος κλάδου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Προϊσταμένη Δ/νσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ, με αναπληρώτρια την ΠΑΙΔΗ ΑΝΝΑ, του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

3. ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, με αναπληρώτρια την ΜΠΟΥΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

Πάλι καλά… που Εισηγητής ορίζεται ο προϊστάμενος της οικείας Υπηρεσίας αρμόδιος για τα θέματα προσωπικού, με αναπληρωτή αυτόν που νομίμως τον αναπληρώνει στα υπηρεσιακά του καθήκοντα και δεν είναι και αυτός από άλλη δημόσια υπηρεσία!!

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων παραμένουν οι ίδιοι:
ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΧΑΝΔΡΟ ΑΓΓΕΛΟ, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.
ΜΠΑΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή του τον ΞΕΝΙΚΆΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
Η θητεία των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων λήγει 31/12/2016.

Δείτε εδώ την Απόφαση


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews