ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/6/16

Ρουσφετολογικές μετατάξεις με σφραγίδα Πολάκη καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ


Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με ευθύνη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «γίνονται ρουσφετολογικές μετατάξεις και μεταθέσεις από το ΕΚΑΒ σε γραφεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζόμενων, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Όπως κατήγγειλε, «με ευθύνη του κ. Πολάκη γίνονται ρουσφετολογικές μετατάξεις και μεταθέσεις από το ΕΚΑΒ σε γραφεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια».

Με αφορμή την αυριανή απεργία στο χώρο της Υγείας, ο κ. Μαθιόπουλος επισήμανε για άλλη μία φορά την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, την παλαιότητα του στόλου ασθενοφόρων και την υποχρηματοδότησή του.

Μόλις το 1/3 των χρημάτων από τα 18 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για το 2016 έχουν πάει στα ταμεία του ΕΚΑΒ, τόνισε.

Περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στο χώρο της Υγείας. Όπως ανέφερε, σε Κέντρα Υγείας της Σάμου και της Χαλκιδικής, οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να βάλουν βενζίνη με δικά τους χρήματα στα ασθενοφόρα.

Πηγή:skai.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews