ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/16

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού που ασκείται από την διοίκηση του ΕΚΑΒ προς τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων


Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τρομοκρατία εκπροσώπων εργαζομένων του ΕΚΑΒΣας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου - Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, όπου καταγγέλλεται το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού που ασκείται από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ προς τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.
Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απειλεί μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για τις συνδικαλιστικές δράσεις και παρεμβάσεις τους, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα του ΕΚΑΒ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, πιστεύοντας ότι τα προβλήματα δεν θα αποκαλυφθούν.
Η Διοίκηση εκδικείται, το Προεδρείο του Σωματείου με την ενέργειά της να εκδώσει απόφαση μετακίνησης του Προέδρου – Αντιπροέδρου και Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων.
Το κλίμα τρομοκρατίας της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και κατ’ επ0έκταση του Υπουργείου Υγείας δεν θα περάσει.
Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ, που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και των πολιτών και θα απαντήσουμε δυναμικά σε κάθε συνδικαλιστική δίωξη, στις ρουσφετολογικές πολιτικές και σκοπιμότητες καθώς και στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται.
Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ για αυτές τις ενέργειές της και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αναλάβει την ευθύνη της έναντι των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και ανακαλέσει τις μετακινήσεις των συναδέλφων.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε τακτικές και πρακτικές που μόνο στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.
Η μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανυγειονομική Απεργία στις 8/6/2016 και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 π.μ. έξω από το Υπουργείο Υγείας θα είναι η πρώτη απάντηση σ’ αυτές τις ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Αρχεία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πηγή: poedhn.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews