ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/16

Δημιουργία νέου Τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Αποκορώνου/Σφακίων


Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ (ΣΥΝ 11/18-04-2016 Θ.28) αποφάσισε τη δημιουργία νέου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Αποκορώνου, με το τίτλο «Τομέας Αποκορώνου-Σφακίων» προκειμένου να καλύπτει επαρκώς τον ΒΟΑΚ όπου κατά τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία τουριστική ανάπτυξη και ως εκ τούτου οι ανάγκες διακομιδής των περιστατικών είναι αυξημένες.

Επίσης, ο νέος Τομέας θα εξυπηρετεί και τον κάθετο οδικό άξονα προς τα Σφακιά, που αποτελεί μη προσβάσιμη σε υγειονομικό σχηματισμό.

Σύμφωνα με το κείμενο εισήγησης (1090/12-04-16) στο Δ.Σ. από τον Δ/ντη ΕΚΑΒ Ηρακλείου Ν. Γιαννακουδάκη, η δημιουργία του νέου Τομέα ΕΚΑΒ έγινε μετά από σχετικό αίτημα των Δήμων Αποκορώνου και Σφακίων.

Δείτε εδώ την απόφαση


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews