ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/16

Η Π.Α. «υιοθέτησε» το ΕΚΑΒ! Ατελείωτες ώρες πτήσης για αεροδιακομιδές!


Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η ΠΑ “υιοθέτησε” το ΕΚΑΒ! Ατελείωτες ώρες πτήσης για αεροδιακομιδές!
militaire.gr

Η επιβεβαίωση όσων γράφαμε για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή των ΕΔ και στο χώρο της υγείας, έρχεται μέσα από τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα των ΓΕΑ, για τις πτήσεις …ΕΚΑΒ που έχει κάνει από τις 17 ως τις 20 Ιουνίου. Η ανακοίνωση δεν βγήκε για να …επιβεβαιωθούμε εμείς αλλά συμπτωματικά δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά απ΄ όσα γράψαμε.

Δεκαπέντε αποστολές σε τρία 24ωρα είναι πολλές.

Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί κανένας πολίτης στην τύχη του. Η ΠΑ, οι ΕΔ γενικά θα συνεχίσουν να εκτελούν και τα καθήκοντα του ΕΚΑΒ! Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει διαπιστωθεί καμία απολύτως ανησυχία γι΄ αυτό και συνεπώς δεν πρέπει να αναμένουμε καμία αλλαγή προς το καλύτερο. Φαίνεται ότι είναι εκτός από βολικό και αποφασισμένο οι ΕΔ να αναλάβουν οριστικά και αυτές τις αποστολές.

Ποιος θα καλύψει το κόστος των ιπτάμενων μέσων των ΕΔ,τη συντήρηση και την τεχνική τους υποστήριξη επίσης φαίνεται ότι δεν έχει απασχολήσει κανένα.

Τα στοιχεία της ΠΑ, όχι μόνο για τις αεοδιακομιδές αλλά και για τη πυρόσβεση.
Πηγή: militaire.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews