ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/6/16

Π. Μπαριτάκης: Ζητάμε σταθμό ΕΚΑΒ στη Μάρθα, Βίντεο

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΒNews

Στο υπουργείο υγείας βρέθηκε χτες  ο Δήμαρχος Βιάννου σύμφωνα με τα λεγόμενα του στο Ράδιο 9,84 για την ενίσχυση των δομών υγείας στο Δήμο και την υλοποίηση της απόφασης του πρώην Δυπεάρχη Κρήτης και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη για την λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Μάρθα.


Στο υπουργείο προχτές  για το ίδιο θέμα βρέθηκαν και  οι  βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ..Η αναγκαιότητα δημιουργίας σταθμού του ΕΚΑΒ στην περιοχή, με εξασφαλισμένη σύμφωνα με τον Παύλο Μπαριτάκη και τη στέγη, έρχεται να επισημανθεί εκ νέου μετά το σοβαρό τροχαίο στον Κερατόκαμπο όπου 22χρονο παλληκάρι καθυστέρησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς το ασθενοφόρο έπρεπε να ξεκινήσει από το Αρκαλοχώρι, να πάει στο ΚΥ Βιάννου προκειμένου να πάρει το γιατρό και στη συνέχεια να κατέβει στον Κερατόκαμπο προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο.


Δείτε το Βίντεο:

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews