ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/16

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στην Κρήτη ... κι έπεται συνέχεια!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έφθασαν, σήμερα το πρωί με το πλοίο της γραμμής, τα 4 πρώτα ασθενοφόρα , απο τα 25 που αγοράστηκαν μέσω του ΕΣΠΑ για το ΕΚΑΒ Κρήτης.

Υπολογίζεται ότι ως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει παραληφθεί και δευτερη "φουρνιά" , περίπου στα 10 αυτή τη φορά.

Η καθυστέρηση στην παράδοση του συνόλου των ασθενοφόρων σχετίζεται με 
 την διαδικασία ταξινόμησης των οχημάτων από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Ως προς το που θα μεταφερθούν τα νέα ασθενοφόρα, έμφαση δίνεται αρχικά στις απομακρυσμένες περιοχές της Κρήτης, όπως είναι η Σητεία αλλά και περιοχές του νομού Χανίων. Στη συνέχεια, και καθώς θα παραλαμβάνονται περισσότερα οχήματα, θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ και στα αστικά κέντρα.

Τη Δευτέρα θα γίνει επίσημη τελετή στην Περιφέρεια Κρήτης.
Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Το καινούργιο ασθενοφόρο εκτός από την ασφάλεια που παρέχει σαν όχημα στα πληρώματα και στους ασθενείς,εκτος από την ταχύτητα και την αξιοπιστία σε κάθε διακομιδή,εκτος από το χαμηλότερο κόστος χρήσης (πετρέλαιο για καύσιμο) και πιο φτηνη συντήρηση λογο λόγων συνολικα χιλιομέτρων, είναι και κινητή διαφήμιση ειδικά σε μία περιοχή οπως ή Κρητη που βουλιάζει απο τουρίστες, ελπίζουμε και ευχομαστε γρήγορα να δούμε καινουργια οχήματα και στις μεγάλες πόλεις της χώρας που τόσο ανάγκη τα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews