ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/6/16

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στη Βιάννο, Βίντεο


Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων 4ης Περιφέρειας-Κρήτης Νίκος Καλογιαννάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης στο 984radio

Με τα αγκάθια των ελλείψεων -κυρίως σε προσωπικό- στρωμένος ο δρόμος της ενίσχυσης του ΚΥ Βιάννου με ένα ακόμα ασθενοφόρο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών, καθώς μέσα σε διάστημα ενός μήνα καταγράφηκαν τραγικές καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση δύο περιστατικών, ενώ στη μία εκ των δύο μία ηλικιωμένη έχασε και τη ζωή της.

Η Δημοτική αρχή πιέζει σε όλους τους τόνους για την ενίσχυση του κέντρου με ένα ακόμα ασθενοφόρο, υπόσχεση που έχει δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο και την 7η ΥΠΕ παράλληλα με την λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στη Μάρθα. Στο ρεαλιστικό και εφικτό σενάριο του σήμερα, μόνη διέξοδος η ενίσχυση του ΚΥ Βιάννου με ένα ακόμα ασθενοφόρο και τρείς οδηγούς προκειμένου να βγαίνουν οι βάρδιες, λέει ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84.

Τα κουκιά δεν βγαίνουν στο μέτρημα ανταπαντά ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων Νίκος Καλογιαννάκης καθώς το προσωπικό δεν επαρκεί, καλύπτει βάρδιες του τομέα ΕΚΑΒ στη Σητεία κι αν πάρεις προσωπικό από την μία υπηρεσία προς την άλλη, αποδυναμώνεις την προηγούμενη.


Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουν 2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews