ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/16

Ντου τα μεσάνυχτα – Σαν κλέφτες πήγαν να «απαγάγουν» το ασθενοφόρο στην Πάρο, Βίντεο


Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Νέα ήθη και νέα έθιμα για τη μετακίνηση ασθενοφόρων φαίνεται ότι ξεκίνησε το ΕΚΑΒ με τη διορισμένη πολιτική διοίκηση.

Συγκριμένα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Πέμπτης το μεσημέρι, να πάρουν το νέο ασθενοφόρο που αγοράστηκε με χρήματα του ΕΣΠΑ μέσω Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χθες τα μεσάνυχτα είχαμε νέα προσπάθεια.

Με προφορική εντολή που στάλθηκε από τα κεντρικά του ΕΚΑΒ μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, απαίτησαν να σταλεί με το πλοίο τα μεσάνυχτα για Πειραιά, το ασθενοφόρο «μονάδα», που είχε αγοραστεί το 2008 από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Αμέσως, στο ΕΚΑΒ Πάρου μετέβησαν ο δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος και ο έπαρχος Πάρου, κ. Κώστας Μπιζάς, καθώς και πολίτες για να αποτρέψουν τη μετακίνηση του ασθενοφόρου, κάτι που έγινε επιτυχώς.

Είναι φανερό πλέον πως το ΕΚΑΒ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για τη μεταφορά του ασθενοφόρου από το νησί μας και οι τοπικές αρχές θα πρέπει να εμμείνουν στην ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, που είναι: Κανένα ασθενοφόρο δε θα φύγει από το νησί μας και ζητάμε στελέχωση του ΕΚΑΒ Πάρου, ώστε να υπάρχουν βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις μέρες του χρόνου.

Τα  δύο ασθενοφόρα (VW εφοπλιστών και MERCEDES πρόσφατου διαγωνισμού) στον Τομέα ΕΚΑΒ Πάρου

Πηγή: cyclades24.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews