ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/16

Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: Πλήρως εξοπλισμένα επιστρέφουν τα ασθενοφόρα στην υπηρεσία των πολιτών


Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Facebook Nikos Coccos

Σήμερα 16.06.2016 κάναμε πράξη τη καλή συνεργασία που έχει το Ε.Κ.Α.Β με όλους τους φορείς πού έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Συνόλου και συγκεκριμένα εδώ με τον Δήμο Αιδηψού - Ιστιαίας.

Παραδώσαμε ένα ασθενοφόρο όχημα πλήρως εξοπλισμένο που μας παραχώρησε ο Δήμος στο Τομέα Ιστιαίας για τις ανάγκες όλης της Βόρειας Εύβοιας. Το Ε.Κ.Α.Β είναι εδώ με το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό για όλους τους πολίτες της Εύβοιας και όχι μόνο.ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS: ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
istiaianews.blogspot.gr

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου πέτυχε ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού με την παραχώρηση των ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Ευβοίας, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν.

Επιστρέφουν άρτια συντηρημένα και πλήρως εξοπλισμένα τα δύο ασθενοφόρα που πρόσφατα παραχώρησε ο Δήμος στο ΕΚΑΒ, έπειτα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για το δημοτικό ασθενοφόρο που κυριολεκτικά σάπιζε στην Αιδηψό μιας και δεν μπορούσε να κινηθεί νόμιμα, καθώς και για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας που αντιμετώπιζε προβλήματα λόγο ελλείψεως καυσίμων με αποτέλεσμα οι ασθενείς να επιβαρύνονται τα έξοδα της διακομιδής τους σε νοσοκομείο.


Το πρώτο επέστρεψε βαμμένο στα χρώματα του ΕΚΑΒ και πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μέσα, έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες. Το δεύτερο οδηγήθηκε στις υποδομές του ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να επιστρέψει και αυτό στο ΕΚΑΒ Ιστιαίας τις επόμενες ημέρες.

«Υλοποιείτε το πρώτο σκέλος της συνεργασίας μας με τον Δήμο, δηλαδή το πρώτο ασθενοφόρο που παραχώρησε η Δημοτική Αρχή στο ΕΚΑΒ. Πέρα από τον πλήρη εξοπλισμό του, θα αναλάβουμε και τα έξοδα του (καύσιμα, ασφάλειες, κτεο, κτλ). Και οι δύο, Δήμος και ΕΚΑΒ, είναι στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου της Β. Εύβοιας με την συνεργασία μας να συνεχίζετε με εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου και ομάδες πολιτών στις πρώτες βοήθειες» δήλωσε αποκλειστικά στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο Υπεύθυνος ΕΚΑΒ Ευβοίας Νικόλαος Κόκκος.


«Το δημοτικό ασθενοφόρο θα τοποθετηθεί στην Λουτρόπολη της Αιδηψού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγο του αυξημένου πληθυσμού και συνεπώς των αυξημένων αναγκών. Με την άψογη συνεργασία που έχουμε με το ΕΚΑΒ δώσαμε την δυνατότητα επανάχρησης του ασθενοφόρου, που δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με νόμιμο τρόπο, αξιοποιώντας το για τον τόπο και τους πολίτες» ανάφερε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου.


Να σημειωθεί πως τόσο τα δύο δημοτικά ασθενοφόρα όσο και ένα τρίτο τύπου μονάδας, θα ανήκουν στο ΕΚΑΒ Ιστιαίας που εδρεύει σε δημοτικό χώρο στις εργατικές κατοικίες Ιστιαίας.

Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες που ακολουθούν…

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews