ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/16

Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δ. Κολυνδρίνη: Όχι στη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ Βόλου, Ερώτηση στην Βουλή για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας


Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας και στηρίζει τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Βόλου,


Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη

Κολυνδρίνη: Όχι στη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ Βόλου
taxydromos.gr

Τη στήριξη και την πλήρη συμπαράσταση προς το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, την οποία επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ως κύριο θέμα τέθηκε η μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου στη Λάρισα, που σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, θα δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων.

Όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά ανέφεραν όταν ένας πολίτης στο Νομό Μαγνησίας θα καλεί το 166, θα συνομιλεί αρχικά με το ΕΚΑΒ στη Λάρισα και από εκεί θα διαβιβάζουν την κλήση στα ασθενοφόρα του Βόλου και κατ’ επέκταση στα κέντρα υγείας του Νομού Μαγνησίας. Όπως τόνισαν το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου είναι θεσμός εδώ και 30 χρόνια και ήτανε ο πρώτος αριθμός 166 που «χτύπησε» στη Θεσσαλία.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη εξέφρασε την συμπαράστασή της στο δίκαιο όπως το χαρακτήρισε αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων, τονίζοντας παράλληλα «όποιοι επιθυμούν τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου ΕΚΑΒ Βόλου στη Λάρισα θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τις ανάγκες του τόπου και να λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τον πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που δέχεται ο Νομός Μαγνησίας, τη μορφολογία του Νομού με το Πήλιο και τις Σποράδες και τις όποιες επιπτώσεις θα προκληθούν με μια απόφαση μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου.

Είμαστε κάθετα αντίθετα σε μια τέτοια απόφαση η οποία αντί να επιλύσει θα επιφέρει ακόμη περισσότερα προβλήματα».

Πηγή: taxydromos.gr
Eρώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας
pagasitikosnews.com

Eρώτηση στον υπουργό Υγείας για την υποστελέχωση και τις τεχνικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ Μαγνησίας κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Ξαφνικό “ενδιαφέρον” έδειξε η ανίκανη ηγεσία τουΥπουργείου Υγείας για το ΕΚΑΒ Μαγνησίας διατάσσοντας την υποβάθμισή του! Εδώ και 2 περίπου μήνες μετά από σχετική επιστολή του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των πολιτών της Μαγνησίας από την κάνοντας .

Η απάντηση ήρθε αυτή την εβδομάδα με την αυθαίρετη και χωρίς διάλογο ανακοίνωση ότι το τηλεφωνικό κέντρο (166) του Νομού μας θα μεταφερθεί στην Λάρισα. Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας και αφού άκουσε προσεκτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός τους στα δίκαια αιτήματά τους, των οποίων η επίλυσή ουσιαστικά είναι προς το συμφέρον όλων των πολιτών του Νομού μας.

Για άλλη μια φορά οι τοπικοί βουλευτές του συριζα αποδεικνύονται παντελώς ανίκανοι και απόντες από τα σημαντικά προβλήματα της Μαγνησίας.»

Δημοσιεύτηκε 20/6/2016
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews