ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/6/16

Πάτρα: Βράζουν οι καμπίνες των ασθενών του ΕΚΑΒ, Κινδυνεύουν με θερμοπληξία ασθενείς-διασώστες


Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη στο patrastimes.gr ο πρόεδρος  του «Σωματείου Προσωπικού ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας» Ιωάννης Θεοδωρόπουλος:
Όνειρο θερινής νυκτός για κάποιο πλήρωμα, να ολοκληρώσει τη βάρδια του στο ίδιο ασθενοφόρο!!
Με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ κοντά η κατάρρευση του ΕΚΑΒ που θα συμπαρασύρει ολόκληρο το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Πάτρα: Βράζουν οι καμπίνες των ασθενών του ΕΚΑΒ, Κινδυνεύουν με θερμοπληξία ασθενείς-διασώστες
patrastimes.gr

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Παραδίδουν πνεύμα

Περισσότερο εικόνα παρά αποτέλεσμα είναι τα αιρκοντίσιον που διαθέτουν τα περισσότερα πεπαλαιωμένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ της Πάτρας, στα οποία ασθενείς και διασώστες, ζουν δύσκολες ώρες, όταν μπαίνουν στις καμπίνες των ασθενών.

Οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι κατά πολλούς βαθμούς υψηλότερες από του περιβάλλοντος, που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε συνθήκες καύσωνα.

«Συντηρούνται μεν τα συστήματα κλιματισμού, αλλά μετά από δεκαετίες χρήσης είναι αδύνατον να αποδώσουν και αν και έχουμε ζητήσει να επιτευχθούν θερμοκρασίες, είτε του περιβάλλοντος, είτε 2-3 βαθμούς χαμηλότερες, παραμένουμε σε θερμοκρασίες υψηλότερες, δεν έχουμε εισακουστεί. Μάλιστα αν ενημερωθούμε ότι πρέπει να επέμβουμε σε περιστατικό θερμοπληξίας ψάχνουμε να στείλουμε ασθενοφόρο πιο σύγχρονο με κλιματισμό», δήλωσε στο patrastimes.gr, ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Την ίδια ώρα, αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για κάποιο πλήρωμα, να ολοκληρώσει τη βάρδια του στο ίδιο ασθενοφόρο, αφού σε καθημερινή βάση τα περισσότερα επιστρέφουν στο ΕΚΑΒ και αλλάζουν ασθενοφόρο, γιατί αυτό που είχαν είτε παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, είτε «»κλάταρε» το ελαστικό του.

«Να δούμε πως θα εξυπηρετηθούμε όταν δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο για αλλαγή», συμπλήρωσε ο κ.Θεοδωρόπουλος, που προέβλεψε ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ κοντά η κατάρρευση του ΕΚΑΒ που θα συμπαρασύρει ολόκληρο το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου

Πηγή: patrastimes.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews