ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/16

Αναζητείται η σύζυγος του πρωτομάστορα του κτιρίου του ΕΚΑΒ Ρόδου για να θυσιαστεί...ίσως μόνο τότε λυθεί η κατάρα!!!, ΠΟΠ ΕΚΑΒ:Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Το Γιοφύρι Της Άρτας

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΟΠ ΕΚΑΒ
Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Ημερομηνία καταχώρησης (02/06/2016)

Προς :  1) Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλο Κων/νο
            2) Διεύθυνση Παραρτήματος  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, 12η Περιφέρεια

Θέμα: Προβλήματα Στέγασης και Λειτουργίας του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ συνεχίζονται, δυστυχώς καμία πρωτοβουλία  έως και σήμερα πάρθηκε για να δρομολογηθεί η λύση τους.

Οι συνάδελφοι του Τ/Α ΚΕΝΤΡΟΥ  του ΕΚΑΒ  ΡΟΔΟΥ  εργάζονται ουσιαστικά σε «κοινόχρηστο» χώρο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με αποτέλεσμα  να πλήττεται σοβαρά η επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου και η νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων.

Σύμφωνα μάλιστα με προφορικές καταγγελίες μελών μας  , είναι πολλές οι φορές που ο τηλεφωνητής-ασυρματιστής-συντονιστής, (ίδιο άτομο), δέχεται και  διαβιβάζει κλήσεις προς τα ασθενοφόρα έχοντας δίπλα του πολίτες είτε για πληροφορίες που βρίσκεται το τάδε γραφείο ή συγγενείς ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο για το πότε θα φύγουν μιας και χώρος που βρίσκετε το Τ/Α ΚΕΝΤΡΟ και ο χώρος στάσης των πληρωμάτων  είναι συνέχεια ανοιχτός. Επειδή κατά καιρούς  έχουμε γίνει μάρτυρες προπηλακισμών συναδέλφων, σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι συμβεί στο μέλλον.

Όσον αφορά τους χώρους στάσης των διασωστών δεν επαρκούν και δεν πληρούν τα ευρωπαϊκά στάνταρ υγιεινής.
Θα πρέπει να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων των σταθμών μας ώστε να δίνατε η δυνατότητα στα πληρώματα να μπορούν να καθαριστούν ή να αλλάξουν τα ρούχα εργασία τους όταν έχουν λερωθεί.
Πρόκειται για εργοδοτική υποχρέωση   να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και  ασφάλειας  όσον  αφορά  τον  χώρο,  τον  χρόνο  και  τον τρόπο εργασίας

 Το Νέο - Παλιό Κτίριο Του ΕΚΑΒ Ρόδου

Το απίστευτης έμπνευσης στέγαστρο του χώρου στέγασης των ασθενοφόρων


Καλούμε την Διευθύντρια του Παραρτήματος  καθώς και την Διοίκηση , να δώσουν άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να δρομολογήσουν την μετεγκατάσταση του ΤΟΜΕΑ ΡΟΔΟΥ στον νέο κτίριο που έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews