ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/16

Αμαλιάδα: Θρήνος για τον διασώστη του ΕΚΑΒ Ηλία Κωνσταντακόπουλο


Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αμαλιάδα: Το πρωί έσωζε ζωές και το απόγευμα πέθανε…
patrisnews.com

‘ΕΦΥΓΕ’ Ο 59ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣΣτο πένθος βυθίστηκαν από χθες το απόγευμα το ΕΚΑΒ και τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, από τον απροσδόκητο χαμό του οδηγού του ΕΚΑΒ  Ηλία Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 59 ετών.

Ο άνθρωπος που χθες το πρωί βρισκόταν κανονικά στο πόστο του και έσωζε ζωές, έμελε το απόγευμα να φύγει από τη ζωή και να μεταφερθεί από συναδέλφους του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου απλώς πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος καταγόταν από το Μαζαράκι και διέμενε στην Αμαλιάδα. Αρχικά εργαζόταν ως υπάλληλος- τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα τελευταία χρόνια είχε μεταταγεί σε θέση οδηγού στο ΕΚΑΒ.

Χθες το πρωί εργαζόταν κανονικά και το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και ξάπλωσε γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ξύπνησε κάποια στιγμή κάνοντας εμετούς, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κλήθηκε ασθενοφόρο και οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πολύ αργά…

Συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του - οι συνάδελφοί του  - μιλούν για τον Ηλία με τα καλύτερα λόγια, αφού ήταν ένας ήρεμος και φιλήσυχος άνθρωπος, ευσυνείδητος επαγγελματίας και με σημαντική προσφορά στο ΕΚΑΒ και στον Τομέα της Ηλείας, με τα πολλά προβλήματα και τις ελλείψεις. Ήταν πάντα παρών, όποτε χρειαζόταν και ήταν λίγες οι φορές που έφευγε με άδεια, αφού ήξερε ότι το προσωπικό ήταν λίγο και οι βάρδιες δεν «έβγαιναν» εύκολα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι έφυγε προδομένος από την καρδιά του, ωστόσο φως στα ακριβή αίτιά του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα στην Πάτρα.

Ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος ήταν πατέρας δύο ανήλικων αγοριών και μάλιστα ο ένας γιος του, έδωσε φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις.Πηγή: patrisnews.com


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews