ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/16

Προσπάθεια παρεμπόδισης της Συνδικαλιστικής δράσης καταγγέλει το Σωματείο του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνδικαλιστικές διώξεις και προσπάθεια φίμωσης από τη Διοίκηση του Κέντρου καταγγέλλει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από συνδικαλιστές μετά την παρέμβαση που είχε το Σωματείο στη Διοίκηση του κέντρου η οποία είχε αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για μεταθέσεις προσωπικού από την Αθήνα στην περιφέρεια η Διοίκηση του ΕΚΑΒ «απάντησε» σε την μετακίνηση σε άλλα τμήματα του Προέδρου, του Γραμματέα και του Αντιπροέδρου του Σωματείου.

Οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ θεωρούν ότι οι μετακινήσεις αυτές εντάσσονται σε μια προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και προσπάθειας φίμωσης του Σωματείου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα το απόγευμα καλούν σε κοινή σύσκεψη την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ προκειμένου να συντονίσουν τις παρεμβάσεις τους με στόχο την απόκρουση αυτών των αποφάσεων της Διοίκησης.

Δημοσιεύτηκε 2/6/2016

Πηγή: ygeionomikoi.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews