ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/16

Δελτίο Τύπου Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο ΕΚΑΒ


Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNewsΣτον απόηχο των εκδηλώσεων για την παραλαβή των 14 ασθενοφόρων και την παρουσίαση του νέου κτηρίου του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας, θελήσαμε για λίγο να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ ώστε να αξιολογήσουμε εντυπώσεις, δηλώσεις και γεγονότα.
Ευχαριστήσουμε όλους  αυτούς που πραγματικά συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί το έργο αυτό.
Την πρώην και την νυν δημοτική αρχή, τις Διοικήσεις και τα στελέχη του Ε.Κ.Α.Β. κυρίως όμως τον Διευθυντή του Παρατήματος Κοζάνης ΚΟ Παπαγγελή Δημήτρη που συνέβαλλε τα μέγιστα.
Την Περιφέρεια και όλους όσους κατάλαβαν την μεγάλη ανάγκη που έχουμε από νέα σύγχρονα ασθενοφόρα, και φυσικά τους συναδέλφους που στήριξαν το Σωματείο στους αγώνες του και δικαιωθήκαμε.

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που δεν ήξεραν, δεν ρώτησαν και ούτε ξέρουν τι συμβαίνει στο ΕΚΑΒ, ποιος είναι ο ρόλος του στην προνοσοκομειακή βοήθεια, τι προβλήματα υπάρχουν, και τώρα καμαρώνουν λες και λυθήκαν τα προβλήματα μας! Χρειαζόμαστε επειγόντως νέους διασώστες να στελεχώσουν το Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας. Αλλιώς τα ασθενοφόρα θα πιάσουν αράχνες.

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που μας χαρακτήρισαν γραφικούς, λαϊκιστές, κατευθυνόμενους συνδικαλιστές. Αν είναι έτσι τα προηγούμενα έτη ποιοι μας κατεύθυναν;

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που μας χαρακτήρισαν αντικυβερνητικούς και ότι «είμαστε στα κάγκελα». Μήπως τα προηγούμενα χρονιά ήμασταν κυβερνητικοί και δεν το θυμόμαστε; Στο Σωματείο δεν έχουμε «χρώματα»!

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που αντί να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας, προσπάθησαν να μας φιμώσουν  και να απαξιώσουν τον λόγο και τις ενέργειες μας. Πρόσφατα στις 2/6/2016 συνέβησαν πρωτοφανή γεγονότα στο ΕΚΑΒ Αθηνών με  «Συνδικαλιστικές διώξεις».

Δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που προτείνουν να είναι ένας «οδηγός» ανά ασθενοφόρο για να «εξυπηρετούνται» όλοι. Να ενημερώσουμε τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ ότι στην ανακοπή πρέπει κάποιος να βρίσκεται πίσω με τον ασθενή και να του παρέχει πρώτες βοήθειες με σκοπό να τον ανατάξει! Το ταγκό θέλει δύο,  το επείγον;

Αντίθετα θα ασχοληθούμε με :
  • Τον απλό πολίτη που είναι σε απόγνωση.
  • Την μάνα που ψάχνει παιδίατρο για το μωρό της και θα πρέπει να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο.
  • Το εξιτήριο που καθυστερεί λόγο έλλειψης ασθενοφόρου. Προτεραιότητα έχουν πάντα τα επείγοντα.
  • Το τροχαίο με πάνω από έναν πολυτραυματίες ώστε να χρειάζονται πάνω από 2 (δύο) ασθενοφόρα ταυτόχρονα.
  • Τα υποστελεχομένα  Τ.Ε.Π. των Νοσοκομείων.
  • Το να αναδείξουμε στους πολίτες τον ρόλο του «ΔΙΑΣΩΣΤΗ» στην προνοσοκομειακή βοήθεια.

Το Δ.Σ. του Σωματείου θα συνεχίσει τους αγώνες για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο Ε.Κ.Α.Β. .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ                                      ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΓια το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews