ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/16

ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ: Δηλώσεις του γραμματέα Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης, Βίντεο

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι χρόνια, έχουμε βαρεθεί να τα λέμε, έχουμε γίνει γραφικοί»  μας λέει χαρακτηριστικά ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης, Πασχάλης Κακαλίδης.

Για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενοι στον ΕΚΑΒ Θράκης ζητούν τα αυτονόητα.
Επαρκές προσωπικό, ικανό να καλύπτει τις ανάγκες των τριών νομών Έβρου , Ροδόπης και Ξάνθης αλλά και μεγαλύτερο στόλο ασθενοφόρων.

Σύμφωνα με μελέτη του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης,  χρειάζονται 50 νέοι  διασώστες για να επανδρωθεί σωστά η περιοχή από την Ορεστιάδα μέχρι την Ξάνθη.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι την δεδομένη στιγμή 20 περίπου ασθενοφόρα βρίσκονται σε συνεργεία με μηχανικά προβλήματα και μόλις 14 βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών, ενώ αναμένετε μέσα στο καλοκαίρι η ενίσχυση με μόλις 6 νέα ασθενοφόρα..

Πρόβλημα υπάρχει ακόμη και με την στέγαση του ΕΚΑΒ μιας και αναμένετε η μετεγκατάσταση του σε χώρο 20 τετραγωνικών για τις ανάγκες 40 ατόμων.


 δείτε το βίντεο:Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews