ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/6/16

Τα καλύτερα λόγια ακούγονται για το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας!


Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας σε επίπεδο συμπεριφοράς του ανθρώπινου δυναμικού του, κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα πληρώματα σπεύδουν αμέσως, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, στα περιστατικά, όταν ειδοποιούνται.

Αλλά το κυριότερο δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ασθενή και φροντίζουν για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά του είτε σε Κέντρο Υγείας είτε στο Νοσοκομείο Φιλιατών είτε σε Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Πάντα εκδηλώνουν ευγένεια και ευαισθησία. Όταν παραλαμβάνουν γέροντες ασθενείς από ορεινά και απομακρυσμένα χωριά της Θεσπρωτίας ή τους μεταφέρουν στα σπίτια τους, μετά τη νοσηλεία, με πολύ αγάπη, που ξεπερνά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ασχολούνται μαζί τους.

Και αυτά δεν αποτελούν μια θεωρητική και γενική καταγραφή, αλλά προέρχονται από μαρτυρίες συγκεκριμένων προσώπων, που αισθάνθηκαν βοηθούμενα (και γιατί όχι ευεργετούμενα) από το προσωπικό του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας.

Να, λοιπόν, που σε μια εποχή, που γίνεται λόγος εκτός από οικονομική και για ηθική κρίση, υπάρχουν άνθρωποι που δεν περιφορνούν τον δύστυχο συνάνθρωπο, αλλά αντίθετα τους... δωρίζουν την καρδιά τους με την αξιοπρεπή στάση τους απέναντί τους.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!
 
Copyright © 2013 EKABNews