ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/16

Καταγγέλλει και διαψεύδει ο «Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ» τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ Αθήνας

Το προεδρείο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ στο πλευρό των συνδικαλιστών και των εργαζομένων στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ την Παρασκευή 3/6/2016

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Καταγγέλλει και διαψεύδει ο «Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ» τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ Αθήνας.

Με προβοκατόρικο τρόπο προσπαθούν να διαβάλουν και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια!

Με ανακοίνωση τους, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ, διαψεύδει τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κύριο Μιλτιάδη Μυλωνά και καταγγέλλει  την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ Αθήνας (6/6/2016) η οποία προσπαθεί  με προβοκατόρικο τρόπο να διαβάλλει και να διαστρεβλώσει την παρουσία των συνταξιούχων του ΕΚΑΒ στην κοινή παράσταση διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ και ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΑΒ στο γραφείο του αντιπρόεδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ την Παρασκευή 3/6/2016 για τις συνδικαλιστικές διώξεις.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ Αθήνας αναφέρει: «Οι δε συνταξιούχοι του ΕΚΑΒ που παραπλανήθηκαν και τους ακολούθησαν, αφού τελείωσε το σόου, έμειναν στο γραφείο του αντιπροέδρου και αφού τους εξήγησε ζήτησαν συγνώμη για την στάση τους και αποχώρησαν».


Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς στο γραφείο του κατά την διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΑΒ

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
          ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΑΒ

Αθήνα 06.06.2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ όπου με προβοκατόρικο τρόπο προσπαθεί να διαβάλει και να διαστρεβλώσει την παρουσία μας στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο κύριο Μυλωνά ανακοινώνοντας ότι πειστήκαμε από τις απαντήσεις του κατά τη συνάντηση  μας και συμφωνήσαμε με τις αποφάσεις του και μάλιστα ότι κάποιος συνταξιούχος ζήτησε συγνώμη από τον ίδιο δακρύζοντας (κάτι ψευδές και προβοκατόρικο).

Εμείς οι Συνταξιούχοι εμμένουμε στην άποψη μας καμία μετακίνηση καμία αυθαιρεσία και καμία προβοκάτσια δε θα μείνει αναπάντητη. Στηρίζουμε το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στις όποιες αποφάσεις τους όσο ο θεσμικός μας ρόλος μας το επιτρέπει.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews