ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/16

EKAB: Επίσκεψη εμπειρογνωμόνων του Ομοσπονδιακού Ταμείου Υποχρεωτικής Υγειονομικής Ασφάλισης της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FOMS)Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στις 30/05/2016 επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ αποστολή του Ομοσπονδιακού Ταμείου Υποχρεωτικής Υγειονομικής Ασφάλισης της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FOMS) αποτελούμενη από έντεκα εμπειρογνώμονες. Το FOMS στα πλαίσια λειτουργίας του μελετά τις εμπειρίες άλλων χωρών σε ότι αφορά το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σε συνδυασμό με το ασφαλιστικό σύστημα υγείας οργανισμών και εταιρειών. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο του συστήματος υγείας της Ελλάδας ζήτησε να επισκεφθεί το Υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς ΕΚΑΒ, ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΟΠΥΥ.

Πηγή: ekab.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews