ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/16

Ανέλαβε εκ νέου υπουργός υγείας της Τουρκίας (Recep Akdag ) και εμείς στο ΕΚΑΒ στο πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων» τον αποκαθηλώσαμε...

Ο υπουργός υγείας της Τουρκίας Recep Akdag με τον πρώην υφυπουργό υγείας κο Αθανάσιο Γιαννόπουλο στο ΕΚΑΒ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο κύριος που φαίνεται στις φωτογραφίες με τον τότε Υφυπουργό Υγείας κο Γιαννόπουλο Αθανάσιο, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Κεκερή Βασίλειο και τον Αντιπρόεδρο κο Παπαευσταθίου Νικόλαο,  επισκέφθηκε την χώρα μας και το ΕΚΑΒ ως Υπουργός Υγείας της Τουρκίας το 2005.

Είναι ο καθηγητής (Παιδιατρικής) Recep Akdag και ήταν  από τους μακροβιότερους υπουργούς υγείας της Τουρκίας  (18 Νοεμβρίου 2002 έως 24 Ιανουαρίου 2013).

Δείτε εδώ το βιογραφικό του Recep Akdag από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
 
Ο υπουργός υγείας της Τουρκίας Recep Akdag με τον πρώην υφυπουργό υγείας κο Αθανάσιο Γιαννόπουλο και τον Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτριο Πύρρο στο ΕΚΑΒ

Στις 24 Μαΐου 2016 ανακοινώθηκε  (δείτε εδώ)  η σύνθεση της νέας κυβέρνησης στην γείτονα χώρα. Υπουργός Υγείας ανέλαβε εκ νέου ο Recep Akdag.

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ…  στο πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων», με εντολή και επίβλεψη του ίδιου του Αντιπρόεδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Μυλωνά Μιλτιάδη, τον αποκαθήλωσε γιατί είχε την «ατυχία» να επισκεφθεί και να φωτογραφηθεί με πρώην και νυν κρατικούς αξιωματούχους οι οποίοι δεν είναι αρεστοί στον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και κατ΄ επέκταση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που τον διόρισε.

Ο υπουργός υγείας της Τουρκίας Recep Akdag με τον πρώην πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Κεκερή Βασίλειο και διοικητή σήμερα του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» 

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
«Καθαρισμός» και αποκαθήλωση ιστορικών στιγμών του ΕΚΑΒ!

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στην συντακτική ομάδα του ΕΚΑΒNEWS γι' αυτό το δημοσίευμα!!!
    Συγχαρητήρια από ελληνικό site για τον υπουργό του Σουλτάνου που έχει ακόμα υπό κατοχή την μισή ΚΥΠΡΟ, που παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία κάθε μέρα με την παραβίαση του FIR Αθηνών, που δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των ΠΟΝΤΙΩΝ, που έχει βλέψεις για τα ελληνικά νησιά κ.α.
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ EKABNEWS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews