ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/6/16

Ανήσυχη η κοινωνία των Καλαβρύτων για τη δραματική έλλειψη ασθενοφόρων, Το ΕΚΑΒ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SKAI, Βίντεο


Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ανήσυχη η κοινωνία των Καλαβρύτων για τη δραματική έλλειψη ασθενοφόρων – Φοβούνται το ενδεχόμενο νέας τραγωδίας (ΒΙΝΤΕΟ)
patranews.gr

Για τραγική έλλειψη ασθενοφόρων στα Καλάβρυτα κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται το ενδεχόμενο νέα τραγωδίας, όπως αυτή που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα.
Στο πλευρό του και ο οικονομικός διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Λεωνίδας Βασιλόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι οι σημαντικές ελλείψεις και τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στις διακομιδές μέσω ΕΚΑΒ στην ορεινή Αχαΐα, είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου στο Μπόσι Καλαβρύτων.

Άδικα περίμεναν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα το ασθενοφόρο, που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή και το περιστατικό ήρθε για να αποτυπώσει με τον πιο τραγικό τρόπο το σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει στην πρώην επαρχία Καλαβρύτων.

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐ 2016
Aπό το κεντρ. δελτίο του σκάι, στις 30-5-2016Πηγή: patranews.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews