ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/7/16

Ξέμεινε από ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο – Εκλιπαρεί για ανταλλακτικά αξίας… 650 ευρώ


Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ξέμεινε από ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο – Εκλιπαρεί για ανταλλακτικά αξίας… 650 ευρώ
agrinioculture.gr

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νομού Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Κοφτέρης στο agrinioculture.gr

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νομού Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Κοφτέρης (το σωματείο αφορά τους Τομείς ΕΚΑΒ Αγρινίου και Αμφιλοχίας) ζήτησε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου να ενημερώσει το Σώμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στην περιοχή μας.

Ο Κ. Κοφτέρης επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ με το στόλο των ασθενοφόρων, λέγοντας πως ο στόλος για την περιοχή αποτελείται από επτά ασθενοφόρα πεπαλαιωμένα με 650.000 χιλιόμετρα περίπου το καθένα. Και στάθηκε στο γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλες Περιφέρειες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν μπόρεσε να προμηθευτεί νέα ασθενοφόρα από το ΕΣΠΑ. Το τελευταίο διάστημα, όπως ανέφερε ο κ. Κοφτέρης η περιοχή, εξυπηρετείται από δύο ή και μόνο ένα ασθενοφόρο, αφού τα υπόλοιπα βρίσκονται στα συνεργεία. «Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε μαζί του μας είπε πως δεν υπάρχουν χρήματα και πρέπει να πορευτούμε με ό,τι έχουμε» είπε ο κ. Κοφτέρης και ζήτησε τη συνδρομή του δήμου Αγρινίου για να αγοραστούν ανταλλακτικά αξίας… 650 ευρώ (+ΦΠΑ) προκειμένου να επισκευαστεί κάποιο ασθενοφόρο…


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νομού Αιτωλοακαρνανίας 
Κωνσταντίνος Κοφτέρης

Η έκκληση του προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ προκάλεσε την αντίδραση μερίδας δημοτικών συμβούλων υπό την έννοια ότι «ξεφτιλίζεται» ο δήμος και η υπηρεσία όταν τέτοια «μικρά» αιτήματα συζητώνται στο δημοτικό συμβούλιο… Πάντως ειπώθηκε πως ο δήμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει, ενώ ο Στ. Καμμένος ως μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου ανέφερε πως δεν γνώριζε το αίτημα και πως θα μεταφερθεί στη διοίκηση του νοσοκομείου, ωστόσο ειπώθηκε επίσης πως το νοσοκομείο ως διαφορετική υπηρεσία δεν μπορεί να συνδράμει για νομικούς κυρίως λόγους.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews