ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/16

Καβάλα: Σύσκεψη πολιτικών φορέων για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ μετά από το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Καβάλα: Σύσκεψη πολιτικών φορέων για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην 1 μετά το μεσημέρι σχετικά με τα προβλήματα του ΕΚΑΒ στον Νομό Καβάλας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου, μετά από το αίτημα του Σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας, θέτοντας το πρόβλημα υποστελέχωσης του τμήματος τους αλλά και της παλαιότητας του στόλου των ασθενοφόρων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Τσιτσιλικάκης έκανε γνωστό ότι «έχουμε μιλήσει στα Δημοτικά Συμβούλια όλων των δήμων του χερσαίου τμήματος, έχουμε στείλει υπόμνημα στο Θάσο και την Πέμπτη επισκεφθήκαμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο για να τον ενημερώσουμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα, όπως η υποστελέχωση και η έλλειψη ασθενοφόρων. Καταληκτικά και μετά τις τοποθετήσεις των δημάρχων και των βουλευτών αποφασίστηκε να ασκηθούν πιέσεις στο υπουργείο για να δοθεί λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ, καθώς κατά γενική ομολογία η κατάσταση στον συγκεκριμένο φορέα κρίθηκε κρίσιμη.

Πηγή: ert.gr

Το προεδρείο του Σωματείου Εργαζόμενων 6ου ΕΚΑΒ  με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Θ. Μαρκόπουλο (7/7/2016)

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης ενημερώνει το Δ.Σ. του Δήμου Παγγαίου (29/6/2016) για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews