ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/16

ΕΡΤ Χανίων – Αντ. Κιοπές: Το ΕΚΑΒ δεν χρειάζεται αναρμόδιες παρεμβάσεις υπέρ των… ξενοδόχων (audio)


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΡΤ Χανίων – Αντ. Κιοπές: Το ΕΚΑΒ δεν χρειάζεται αναρμόδιες παρεμβάσεις υπέρ των… ξενοδόχων (audio)
ert.gr

Στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ προκειμένου να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά όπου καλείται και υπάρχει ανάγκη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νομό Χανίων, Αντώνης Κιοπές.

Ο κ. Κιοπές αναφέρθηκε στις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει το νέο κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στην περιοχή Αποκόρωνα – Σφακίων, αφού από τις 9/7 –ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του τομέα στην περιοχή- το Κέντρο Υγείας Βάμου κάλυψε τις 42 βάρδιες και το ΕΚΑΒ άλλες 21, στον Αποκόρωνα.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων ωστόσο, άφησε σαφείς αιχμές για αναρμόδιες απόπειρες παρέμβασης στην λειτουργία του τομέα, μετά από πιέσεις ξενοδόχων στην περιοχή του Καβρού, ενώ υπενθύμισε ότι η διαδικασία στελέχωσης του τομέα έχει επανεκκινηθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου μετά από χρόνια αδράνειας . –Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Ακούστε τη συνέντευξη:Πηγή: ert.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews