ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/16

Εγκαινιάστηκε από τον Αν. υπουργό υγείας ο νέος τομέας ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων στον Καβρό, ΒίντεοΚυριακή, 10 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Εγκαινιάστηκε παρουσία Πολάκη ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον Καβρό
flashnews.gr

Εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά, ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων, στον Καβρό. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο δήμαρχος Αποκόρωνα  Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο δημαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός.

Ο τομέας ΕΚΑΒ Αποκορώνου στεγάζεται στο κτήριο που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Αποκορώνου Χανίων στον Καβρό και θα εξοπλιστεί με δύο νέα ασθενοφόρα, τα οποία θα σταθμεύουν το χειμώνα στον πυροσβεστικό σταθμό των Βρυσών για την εξυπηρέτηση των περιοχών Σφακίων και Αποκόρωνα, ενώ το καλοκαίρι και λόγω αυξημένων αναγκών, θα σταθμεύουν στον Καβρό για την γρηγορότερη αντιμετώπιση περιστατικών και από την Γεωργιούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Χανιά θα έρθουν 5 από τα 25 ασθενοφόρα που ενισχύουν τον ΕΚΑΒ στην Κρήτη ενώ αρχικά στις Βρύσσες θα σταθμεύσει το ένα καινούριο ασθενοφόρο και αναμένεται το δεύτερο για τον τομέα του ΕΚΑΒ στον Καβρό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης τόνισε ότι η αγορά ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ ήταν μια διαδικασία που ξεκίνησε από το 2007 και η σημερινή κυβέρνηση την ολοκλήρωσε μέσα σε λίγους μήνες, ενώ προανήγγειλε προσλήψεις προσωπικού για την επάνδρωση των ασθενοφόρων, προσθέτοντας όμως ότι για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των περιστατικών, υπάλληλοι από τους δήμους και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες θα εκπαιδευτούν, εφόσον το επιθυμούν, ώστε να μπορούν να συνδράμουν εάν χρειαστεί.

Οι δήμαρχοι Αποκόρωνα και Σφακίων έκαναν λόγο για την υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος ενώ από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς σημείωσε οτι είναι σημαντικό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Χανίων να νιώθουν ασφαλείς οτι σε περίπτωση κάποιου περιστατικού, αυτό θα αντιμετωπιστεί άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημοσιεύτηκε 9/7/2016

Πηγή: flashnews.gr


Το ΕΚΑΒ Αποκορώνου είναι γεγονός – Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια – Πλούσιο φωτορεπορτάζ
ApokoronasLife

ΕΚΑΒ Αποκορώνου Κουκιανάκης
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2016

Παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, της βουλευτή Βάλιας Βαγιωνάκη, της ηγεσίας του ΕΚΑΒ, του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και των Δημάρχων Σφακίων και Αποκόρωνα, κ.κ. Ζερβού και Κουκιανάκη, εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο τομέας Σφακίων-Αποκορώνου του ΕΚΑΒ.

ΕΚΑΒ Αποκορώνου Ζερβός
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2016

Ο τομέας στεγάζεται στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου της Γεωργιούπολης, όπου ήδη βρίσκεται και το Δημόσιο ΙΕΚ του Αποκόρωνα.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πολάκης, σύντομα θα έρθουν άλλα πέντε νέα ασθενοφόρα στα Χανιά, ένα εκ των οποίων θα έχει έδρα στον Αποκόρωνα.
Συνολικά 96 ασθενοφόρα θα έρθουν σε όλη τη χώρα, πολλά εκ των οποίων θα καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

ΕΚΑβ Αποκορώνου Πολάκης
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2016

“Οι συμβάσεις για την προμήθεια των ασθενοφόρων ήταν από το 2007, αλλά οι προηγούμενοι δε μπορούσαν να τις υλοποιήσουν γιατί δεν τα έβρισκαν στις μίζες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε διαπλεκόμενα συμφέροντα στο χώρο της υγείας.


Περισσότερες φωτογραφίες δείτε εδώ

Δημοσιεύτηκε 9/7/2016
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews