ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/16

Υπό... διάλυση;


Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Συντάκτης: ΣΩ.ΜΑ

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που βάζει πλέον σε κίνδυνο τη ζωή μας. Το Σάββατο βρέθηκα με την οικογένεια για μπάνιο στον Σχινιά. Μπροστά μας καθόταν ένα ζευγάρι με ένα μικρό αγοράκι.

Η μητέρα κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Τρέξαμε όλοι να βοηθήσουμε. Ευτυχώς βρέθηκε και λουόμενος γιατρός στην παραλία. Φωνάξαμε ασθενοφόρο, η γυναίκα άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται, αλλά να αντιμετωπίζει εμφανέστατα πρόβλημα.

Για περισσότερες από δύο ώρες το ασθενοφόρο ήταν άφαντο. Η καθυστέρηση λέει οφειλόταν στο ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο σε κοντινή απόσταση.

Δεν υπήρχε δηλαδή ασθενοφόρο στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης και θα ερχόταν ένα από τα βόρεια προάστια! Είναι δυνατόν, την εποχή που οι Αθηναίοι μετακομίζουν στις εξοχικές κατοικίες τους και μαζί τους χιλιάδες λουόμενοι, να μην υπάρχει ένα ασθενοφόρο σε κοντινή απόσταση; Βρισκόμαστε υπό τέτοια... διάλυση;

Ευτυχώς που το πρόβλημα δεν ήταν ιδιαιτέρως σοβαρό. Αν ήταν όμως; Ζούμε από τύχη, κύριοι αρμόδιοι υπουργοί, γενικοί γραμματείς, περιφερειάρχες και δήμαρχοι των παραλιακών περιοχών;

Πηγή: efsyn.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews