ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/16

Ηράκλειο: Συνεργασία για την Πολιτική Προστασία και το ΕΚΑΒ Κρήτης


Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκο Γιαννακουδάκη συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 13 Ιουλίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός.  Σκοπός της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, ήταν η συνεργασία και η συμμετοχή του ΕΚΑΒ στα σχέδια πολιτικής προστασίας του Δήμου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών από την εκδήλωση ακραίων φυσικών φαινομένων.


Παράλληλα αποφασίσθηκε η διοργάνωση  ενημερωτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων από στελέχη του ΕΚΑΒ σε όλο το προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου,  στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ,  σε θέματα αυτοπροστασίας και παροχής πρώτων βοηθειών. Τα σεμινάρια αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν από το δεύτερο 15νθημερο του  Σεπτέμβρη.

Πηγή: ekriti.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews