ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/16

Σκισμένες οι σημαίες στο μνημείο των ηρώων του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις από τους εργαζόμενους


Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 4ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» ως ελάχιστο φόρο τιμής στη Μνήμη του Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, προχώρησε στην κατασκευή μνημείου, κόστους 15.000 ευρώ, στο σημείο του δρόμου που έγινε το τραγικό ατύχημα στις 12/12/2012. Το σωματείο έχει αναλάβει και την συντήρηση του μνημείου.
Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις όμως για την αποκατάσταση των ζημιών εκ μέρους του Σωματείου, λόγω των φυσικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, οι οποίες προκαλούνται κυρίως από φυσικά φαινόμενα, οι ζημιές είναι συχνές.
Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για μέριμνα από αρμόδια υπηρεσία αλλά και από την διοίκηση του ΕΚΑΒ!Σκισμένες οι σημαίες στο μνημείο των ηρώων του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη (pics)
creteplus.gr

Σκισμένες είναι οι σημαίες του μνημείου των δύο πεσόντων την ώρα του καθήκοντος Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη...
Είναι γνωστό ότι οι συνάδελφοι των αδικοχαμένων Κελαράκη και Βουρβαχάκη σπεύδουν συχνά στο σημείο ώστε να διατηρείται το μνημείο στην Αγία Πελαγία, σε καλή κατάσταση και να τιμάται και μέσα από αυτό τον τρόπο η μνήμη των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγελη Κελαράκη.

Και επειδή και παλαιότερα είχε τεθεί το θέμα με τις σκισμένες σημαίες, το σχόλιο που είχε γίνει για την ύπαρξη τους στο μνημείο ήταν ότι το ίδιο το Σωματείο  με δικά του έξοδα προχωράει αρκετές φορές το χρόνο στην αντικατάσταση τους. Μια ενέργεια που στοιχίζει περίπου 100 ευρώ τη φορά.

Αν αυτό δεν έχει αλλάξει ως σήμερα, αυτό που επιθυμούν οι πολίτες- μεταξύ των οποίων  και ο αναγνώστης που μας έστειλε τη φωτογραφία- είναι να υπάρχει μέριμνα από την αρμόδια Υπηρεσία (και όχι από τους εργαζόμενους απαραίτητα), ώστε οι σημαίες στο μνημείο στην Αγία Πελαγία να μην έχουν ξανά την εμφάνιση που έχουν σήμερα.

Σημειώνεται τέλος ότι το Σωματείο του ΕΚΑΒ νιώθοντας πως έχει χρέος απέναντι στους δύο ανθρώπους που "έφυγαν" πριν μερικά χρόνια, προχώρησε στην κατασκευή του συγκεκριμένου μνημείου, κόστους 15.000 ευρώ.

Πηγή: creteplus.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews