ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/7/16

Εξέπνευσε τουρίστας στην Αντίσαμο-Δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας στο Κ.Υ.


Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο άτυχος τουρίστας, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο ( φορτηγάκι ), στο Κ.Υ. Σάμης.

Εξέπνευσε τουρίστας στην Αντίσαμο
inkefalonia.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στην Αντίσαμο, Άγγλος τουρίστας 67 ετών. Τις πρώτες βοήθειες, έδωσαν, γιατρός του Κ.Υ. Σάμης που έτυχε να βρίσκεται την ώρα εκείνη στο σημείο, καθώς και νοσηλεύτρια, που δουλεύει σε επιχείρηση στην συγκεκριμένη παραλία.

Επιτόπου έφτασαν, γιατρός και η βοηθός του από το Κ.Υ. Σάμης, όπου και διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο άτυχος τουρίστας, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο ( φορτηγάκι ), στο Κ.Υ. Σάμης.

Από κει γραφείο τελετών ανέλαβε την υπόλοιπη διαδικασία. Να σημειώσουμε, πως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που σταθμεύει στο Κ.Υ. Σάμης, δεν μπορούσε να κινηθεί, γιατί δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας. ( Υπάρχει μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου στη Σάμη).

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ στην Πάτρα...η Πάτρα ειδοποίησε το Αργοστόλι.

Στάλθηκε ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Αργοστολίου και όταν έφτασε στη Σάμη, ενημερώθηκε, για την έκβαση του περιστατικού και επέστρεψε στη βάση του.

Κλείνοντας, να επισημάνουμε, πως ο άτυχος τουρίστας, τα τελευταία είκοσι χρόνια, επισκεπτόταν, κάθε καλοκαίρι το νησί μας.

Τα αίτια του θανάτου του, θα γίνουν γνωστά, κατόπιν νεκροτομής.

Τάσος Καβαλλιεράτος vlahatasamis.gr

Δημοσιεύτηκε 18/7/2016

Πηγή: inkefalonia.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews