ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/16

Επίδειξη λειτουργίας του καρδιακού απινιδωτή του Δήμου Ηγουμενίτσας


Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, επίδειξη από εξειδικευμένους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς, στη λειτουργία του καρδιακού απινιδωτή του Δήμου Ηγουμενίτσας την οποία παρακολούθησε ικανός αριθμός υπαλλήλων του Δήμου.
Τον Σεπτέμβριο το ΕΚΑΒ θα οργανώσει ειδικό σεμινάριο σε θέματα καρδιακής αναζωογόνησης για την πιστοποίηση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του Δήμου στην πλήρη και αποτελεσματική γνώση της χρήσης του απινιδωτή. Το κόστος του σεμιναρίου θα καλύψει ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Με τον απινιδωτή που θα χρησιμοποιείται από τους πιστοποιημένους υπαλλήλους – χρήστες του θα καλύπτονται επείγοντα περιστατικά που συμβαίνουν τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο όσο και τον χώρο της πλατείας Δημαρχείου.

Δημοσιεύτηκε 18/7/2016

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews