ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/16

Αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ από Χαλκιδική και Βόλο


Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Facebook diasostis.com

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Άμεση αεροδιακομιδή από το Ιατρικό-Διασωστικό team του ΕΚΑΒ που επανδρώνει το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής να βρίσκεται
σε εξέλιξη για περιστατικό με Κ.Ε.Κ(πτώση απο ύψος)
από το Κ.Υ. Κασσανδρείας προς την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νσκμο ΙΠΚ.Αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ από Χαλκιδική και Βόλο
newsbomb.gr

Δύο αεροδιακομιδές, ενός 50χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και ενός βρέφους από τον Βόλο, προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα το ΕΚΑΒ.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από ύψος δύο μέτρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί στο Ιπποκράτειο.

Αντιστοίχως, αεροδιακομιδή έγινε πριν λίγο από το νοσοκομείο Βόλου, ενός 12μηνου διασωληνομένου αγοριού, που λόγω επαναλαμβανόμενων επιληπτικών κρίσεων έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο.

Για τις αεροδιακομιδές, το ΕΚΑΒ χρησιμοποιεί ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ώστε να συνδράμει αποδοτικότερα στις αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.


Πηγή: newsbomb.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews