ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/16

Έκανε το αυτοκίνητό του... ασθενοφόρο για να αποφεύγει την κίνηση!, Βίντεο


Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Έκανε το αυτοκίνητό του... ασθενοφόρο για να αποφεύγει την κίνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)
newsit.gr

Πάνω από 1.000 λίρες θα κοστίσει σε έναν οδηγό η απόφασή του να μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε ασθενοφόρο για να μην μπλέκει στην κίνηση.
Ο 31χρονος Shaun Scandle έβαλε μπλε φώτα και σειρήνα και τα χρησιμοποίησε σε ώρα αιχμής, με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να τον καταγράφουν και να οδηγείται στο δικαστήριο.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 1.000 λιρών και χρεώθηκε με 9 πόντους στην άδειά του για απρόσεκτη οδήγηση. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό του που είχε καλυφθεί να μοιάζει με ασθενοφόρο και ανακάλυψαν πως διοικούσε την εταιρεία Hadrian Medical Services, προσφέροντας υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

"Μπορεί να φαίνεται παράξενη ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα ο Shaun Scandle έθετε ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο με την συμπεριφορά του στον δρόμο. Εκείνοι που εργάζονται στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν ειδική κατάρτιση και οι απλοί πολίτες δεν θα έπρεπε να αναλαμβάνουν τέτοια ευθύνη", σημείωσε ο αξιωματικός Alan Keenleyside.


Βίντεο

Πηγή: newsit.gr/ MetroΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews