ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/16

Κόντρα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας, Βίντεο


Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης:
Έχουμε μπει στο «μάτι» της διοίκησης του ΕΚΑΒ, λόγω των κινητοποιήσεων για την ανάδειξη και λύση των χρόνιων και σοβαρών προβλημάτων,  η οποία διοίκηση αντί να δώσει λύσεις στην υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Καβάλας και στην καθημερινότητα των διασωστών ώστε να παρέχομαι καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη, «πετάει την μπάλα στην κερκίδα» και στον εισαγγελέα για τα πιστοποιημένα σεμινάρια ελάχιστου κόστους που έγιναν σε 3500 πολίτες της περιοχής.Κόντρα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας (video)
videotex.gr

Στη Καβάλα βρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς , με αφορμή την επίσκεψη του παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και αναφέρθηκε στα προβλήματα και στις ελλείψεις του ΕΚΑΒ . Στην συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε και την ενίσχυση του ΕΚΑΒ της Ανατολικής Μακεδονίας. με 7 ασθενοφόρα καθώς επίσης αναφέρθηκε και στον διορισμό 5 δια σωστών στο νησί της Θάσου και 2 στην καβαλά . Παράλληλα ανακοίνωσε ότι επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα στο Πρωτοδικείο Καβάλας όπου ζήτησε την διερεύνηση υπόθεσης για σεμινάρια που έγιναν στην Καβάλα άλλα σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας σχετικά με θέματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Την δική του απάντηση δίνει ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του  ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιστιλικάκης στην κάμερα του ena channel δηλώνοντας η δικαστική διερεύνηση θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι παράνομο.


Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλ 2016

Πηγή: videotex.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews