ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/16

Η απάντηση του Δ/ντη ΕΚΑΒ Κρήτης για την εκδήλωση του ΕΚΧ


Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

“Είχα ενημερώσει τους διοργανωτές της σημαντικής αυτής ημερίδας για τα τροχαία ατυχήματα, ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω την εκδήλωση μέχρι το τέλος και ότι δεν θα είχα την δυνατότητα να απευθύνω έστω και έναν σύντομο χαιρετισμό. Μάλιστα, ζήτησα από τους διοργανωτές αντί για μένα, να μιλήσουν εκπρόσωποι από το Σωματείο Εργαζομένων»

Αυτή είναι η απάντηση του Δ/ντη του ΕΚΑΒ Κρήτης, στο δημοσίευμα του flashnews.gr, το οποίο κατέγραφε τη δυσαρέσκεια τοπικών φορέων, όταν η δ/νση του ΕΚΑΒ  αρνήθηκε  να χαιρετήσει την εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Κρήτης, επεσήμανε ότι σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά την εκδήλωση. Αντιθέτως τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να διοργανώνονται συνέχεια, καθώς συνδράμουν στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: flashnews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews