ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/16

Δυο λόγια μόνο από καρδιάς, Εκφράζουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας προς τα στελέχη του ΕΚΑΒ Σύρου


Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δυο λόγια μόνο από καρδιάς
koinignomi.gr

Ευχαριστήριο οικογένειας Οδυσσέα Ευθυμίου

να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτά τα όσα μύρια συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή και «ξέχασε» στο πέρασμα του χρόνου, ή την αδυναμία μας για το θέλημα του Θεού, να μην μπορεί να ερμηνευθεί, αφού δείχνει να μην κρατά «ίσες αποστάσεις» στις αποφάσεις Του απέναντι στη ζωή και το θάνατο, σ’ αυτή την κούρσα ζωής ή θανάτου που έχουμε όλοι εμπλακεί από τη γέννησή μας και δείχνουμε ανήμποροι να ελέγξουμε…
Έτσι ξαφνικά, χάθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ένα «παιδί - μάλαμα», μια παρουσία τόσο ευγενική και τόσο γεμάτη από  συναισθήματα,…
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμπαραστάθηκαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στο βαρύ πένθος μας για την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας  αδελφού και θείου, του Χρήστου.
Το «κύμα»  αγάπης και συμπαράστασης που μας κατέκλυσε, μας βοήθησε να μην αισθανθούμε μόνοι, να πάρουμε κουράγιο στον πόνο μας, να νιώσουμε δεκάδες χέρια να σφίγγουν τα δικά μας και ανοικτές αγκαλιές να φωλιάσει η απεραντοσύνη της θλίψης μας.
Επιτρέψτε μας να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες  στους λουόμενους της παραλίας των Αγκαθωπών για την  αυθόρμητη και ανιδιοτελή πολλαπλή προσπάθειά τους να προσφέρουν στο Χρήστο τις πρώτες βοήθειες  σε μια άνιση μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Εκφράζουμε επίσης δημόσια την ευγνωμοσύνη μας προς τα στελέχη του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκρισή τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου.
Αφήσαμε στο τέλος τους συγκινείς, συναδέλφους και φίλους μας  που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας στήριξαν.
Είμαστε βέβαιοι πως ο αδελφός μας, εκεί που βρίσκεται , εισέπραξε τη στήριξη και την αγάπη τους.
Οικογένεια Οδυσσέα Ευθυμίου

Πηγή: koinignomi.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews