ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/16

Σκιάθος: Χωρίς οδηγούς/πληρώματα ασθενοφόρων το Κ.Υ.-Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές!!


Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές!!
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
2014

2015

2016
Δημοτικός υπάλληλος «χρίστηκε» οδηγός ασθενοφόρου στη Σκιάθο
e-thessalia.gr

Χρέη οδηγού του Κέντρου Υγείας Σκιάθου εκτελεί δημοτικός υπάλληλος καθώς υπάρχει μόνο ένας οδηγός ο οποίος είναι αποσπασμένος και καλύπτει την πρωινή βάρδια. Ο δήμαρχος του νησιού Δημ. Πρεβεζάνος μέσω της ΕΡΤ επιρρίπτει ευθύνες στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια γιατί «ξέχασε» το νησί του Παπαδιαμάντη. Χθες μάλιστα ο δημοτικός υπάλληλος κλήθηκε να μεταφέρει συνοδεία γιατρού έναν ασθενή που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας στο Κέντρο Υγείας. Ο ασθενής διακομίστηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου.

«Από τη στιγμή που συνταξιοδοτήθηκαν οι τέσσερις οδηγοί ασθενοφόρου οι θέσεις στο Κέντρο Υγείας καλύπτονται αποσπασματικά» δήλωσε ο κ. Πρεβεζάνος μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. Επιπλέον ανέφερε ότι ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας είναι αυτός που διαθέτει την άδεια για να μπορεί να κινήσει το ασθενοφόρο και καλείται όταν χρειάζεται. «Ο συμπολίτης που χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες είναι σοβαρά άρρωστος και από το πρωί η κοινωνική μας υπηρεσία και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μόλις το πληροφορήθηκε έσπευσαν να δώσουν λύση. Τον μετέφεραν στο Κ.Υγείας όπου έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια κρίθηκε από τους γιατρούς ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου,όπως και έγινε» επισήμανε ο κ. Πρεβεζάνος.

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι για το πρόβλημα των οδηγών είναι ενήμερη η 5η Υγειονομική Περιφέρεια αλλά δεν έχει βρει λύση. «Εμείς κάνουμε το αυτονόητο. Φιλοξενούμε τον οδηγό που έχει αποσπαστεί και τον σιτίζουμε δωρεάν. Δεν μπορούν όμως κάποιοι με ξένες πλάτες να κάνουν κοινωνική πολιτική. Ειδικά σε ένα νησί που τη θερινή περίοδο κατακλύζεται από χιλιάδες ανθρώπους και τα περιστατικά που χρήζουν βοήθειας είναι πάρα πολλά» επισήμανε ο κ. Πρεβεζάνος.

Πηγή: e-thessalia.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews