ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/16

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Συνάντηση με Τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη


Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNewsΣυνάδελφοι το Σάββατο 23/7/2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήσαμε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη.
Στην συνάντηση από την ΠΟΠ ΕΚΑΒ ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Σφακιανάκης Μάριος και το Μέλος του Δ.Σ κ. Ροκαδάκης Εμμανουήλ.

Μεταξύ άλλων ενημερώσαμε τον Υπουργό για την πρόταση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές καθώς και την εξειδικευμένη χρήση Ελικοπτέρου για τις αεροδιακομιδές της Κρήτης.
Ο Υπουργός δήλωσε πως είναι ενημερωμένος για την συνολική πρόταση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ μας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε πως πραγματικά θέλει να προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην συνέχεια του θέσαμε το θέμα τον απλήρωτων υπερωριών του Δεκεμβρίου 2014  και του είπαμε πως είναι αδύνατον να καθυστερούν τόσο πολύ  την καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Ο υπουργός μας δήλωσε πως το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρατηρείται και σε πολλά Νοσοκομεία και πως αφού μαζέψει και από αυτά τις εκκρεμότητες θα τα πληρώσει όλα μαζί το επόμενο διάστημα.

Τελειώνοντας του ζητήσαμε συνάντηση στο Υπουργείο για να συζητήσουμε διεξοδικά όλα τα θέματα που  ορίστηκαν από το Τακτικό Δ.Σ της ομοσπονδίας στις 14/5/2016 (Δείτε εδώ)

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως το Δεύτερο Δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα γίνει η συνάντηση στο Υπουργείο.   

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πηγή: popekab.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews