ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/16

ΜΕΤΑ Υγειονομικών: Αλήθειες και ψέματα για τις προσλήψεις στην Υγεία, Βίντεο


Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Βίντεο του ΜΕΤΑ Υγειονομικών για τις αλήθειες και τα ψέματα, όσον αφορά στις προσλήψεις στην Υγεία.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχουν -κατά καιρούς- ανακοινώσει χιλιάδες προσλήψεις, σε σημείο που να νομίζει κανείς ότι τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό, ωστόσο, η αλήθεια είναι άλλη:

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μητρώο Απογραφής Δημόσιων Υπαλλήλων, το 2015 έγιναν 382 προσλήψεις – μεταφορές μόνιμων υπαλλήλων στους φορείς του υπουργείου Υγείας, ενώ το α' εξάμηνο του 2016 έγιναν 384. Αξίζει να σημειωθεί και η έρευνα με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία που έκανε η ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν 33.000 κενές οργανικές θέσεις.

ΜΕΤΑ Υγειονομικών: Αλήθειες και ψέματα για τις προσλήψεις στην Υγεία

Βίντεο


ΜΕΤΑ Συνδικαλιστική Παράταξη


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews