ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/16

Αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου «Αττικόν» με συμφόρηση του ΕΚΑΒ;


Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ygeia360.gr, το σχέδιο της 2ης ΥΠΕ για την αποσυμφόρηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» προβλέπει, σε κάθε εφημερία, την διακομιδή των ογκοπαθολογικών περιστατικών για νοσηλεία στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».

Και φυσικά οι διακομιδές θα γίνονται από το ΕΚΑΒ!!

Οι τελικές υπογραφές αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα!!


Σε εφαρμογή σχέδιο για την αποσυμφόρηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου "Αττικόν"

Από Βασίλη Βενιζέλο

Οι τελικές υπογραφές αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στο σχέδιο της 2ης Υγειονονικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου για την αποσυμφόρηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Χαϊδαρίου "Αττικόν", μετά τις δύο γενικές εφημερίες της περασμένης εβδομάδας οι οποίες έφεραν εκατοντάδες ράντζα στους διαδρόμους του ιδρύματος.

Σύγκεκριμένα, το σχέδιο της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου προβλέπει ότι, αφού διαγιγνώσκονται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του "Αττικού" και διαπιστώνεται ότι χρήζουν νοσηλείας, τα ογκοπαθολογικά περιστατικά θα διακομίζονται για νοσηλεία στο αντικαρκινικό νοσοκομείο του Πειραιά "Μεταξά", ενώ τα παθολογικά περιστατικά στο αντικαρκινικό γενικό νοσοκομείο της Κηφισιάς "Άγιοι Ανάργυροι".

Δημοσιεύτηκε 10/7/2016

Πηγή: ygeia360.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews